Hirdetés a Landra Hírlevélben

Éppen időben, az események előtt

A Landra Hírlevél a fontosabb szakmai események előtt (például vásárok, kiállítások) pontosan időzítve, minden szükséges információt biztosítva eléri a magyar pékek, cukrászok, fagylaltosok, csokoládékészítők és tésztagyártók jelentős részét. Az e-mail hírlevelünk a Landrát megkapó vállalkozások zöméhez automatikusan eljut, ezen felül pedig bármely szakember feliratkozhat rá. A Landra Hírlevélen keresztül hatékonyan tudja a rendezvényeit, programjait hirdetni, mert az Ön vevői a mi olvasóink!

Egyéni hírlevél

Az egyéni hírlevelet nagyobb rendezvények, például szakmai vásárok esetén lehet igénybe venni. Ebben az esetben a teljes hírlevél tartalma a megrendelő igénye szerint alakítható. Természetesen szegmentálásra van mód a feliratkozók által megadott szakmai érdeklődési körök alapján.

Egyéni hírlevél (irányár, tartalomtól függően): 150,- Ft / cím

Tematikus hírlevélben való részvétel

Ha egy olyan témához kapcsolódik egy Önök által szervezett esemény, amelyről önálló hírlevelet küldünk ki, akkor ebben elhelyezhetik a saját programjukra szóló meghívást. Például egy szakmai vásár előtt kiküldött levélben a programok között szerepelhet az Önök bemutatója is. Ebben az esetben a szegmentálás a hírlevél tematikája szerint történik, csak azoknak kerül kiküldésre, akik az adott témát megjelölték, mint érdeklődési körüket.

Tematikus hírlevélben saját program hirdetése: 10,- Ft / cím

A tematikus hírleveleink ütemezése, témái

Az olvasóinknak küldött hírlevelek témáit, időzítését a Landra Partner Hírlevélen tesszük közzé, ami kifejezetten a hirdetőinknek szól. Örömmel vesszük, ha feliratkozik rá, így minden aktuális ajánlatunkról, közte a tematikus olvasói hírlevelekben való részvételi lehetőségekről is időben hírt fog kapni.