Bemutatkozás

A Landra 1995 óta a magyar cukrászok, fagylaltosok, pékek és tésztagyártók szakmai magazinja. Ingyenes terjesztése biztosítja, hogy minden szakmabeli vállalkozás naprakész információkat kaphasson az újdonságokról, eseményekről, hírekről.

2004 óta a határon túli magyar területekre is eljut a Landra, segítve, hogy a teljes magyar szakmai kör egy közösséget alkosson, amivel hirdetőinknek is nagyobb piaci területet biztosít.

2010-től az összes lapszámunk felkerül a honlapunkra a nyomtatott újság megjelenésével egyidőben; ahol mindenki ingyenesen olvashatja. A legfrissebb mellett a régebbi lapszámaink is megtalálhatóak, és visszakereshető egy-egy régebbi cikk vagy hirdetés. Az internetes verzióval lehetőséget biztosítunk a Landra olvasására azoknak is, akik nem önálló vállalkozók, de érdeklődnek a szakmai információk iránt.

A Landra elismertségének két fő oka a függetlenség és a minőség iránti elkötelezettség. Mi nem egy szakmai szervezet, vagy valamelyik beszállító cég vagyunk, hanem kizárólag a pártatlan tájékoztatásra koncentráló vállalkozás. Meggyőződésünk, hogy - legyen szó bármilyen munkáról - dolgozni csak szívvel-lélekkel érdemes. Ezért „lapról-lapra” törekszünk arra, hogy Önöknek tartalmasabb és szebb magazint tudjunk készíteni, és a cikkeinkben is ezt az elvet képviseljük. A magunk eszközeivel igyekszünk az általunk elért szakmai kört a becsületes és igényes munka, a tudás, a kreativitás tisztelete felé fordítani.